U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN DE EXPOSANTEN

nieuwigheden exposanten 2016

Nieuwe hydraulische opzetschotten op landbouwkipwagens

Voorgesteld als primeur in juli 2016 op de beurs van Libramont zullen de nieuwe hydraulische opzetschotten op JOSKIN landbouwkipwagens (Trans-SPACE 7000/125 en 8000/150) voor een eenvoudige lading zorgen terwijl het vervoerde volume eenvoudig vergroot zal worden.

NIEUW: JASA SLEEVER

de flexibele inzetbare oplossing voor het snel, hygiënisch en ruimte-efficiënt sleeven van diverse schaalvarië

FULL VIEW CAMERA SYSTEM

DIt nieuwe systeem dekt alle dode hoeken af achteraan het voertuig dank zij de 180° camera. Door middel van moderne beeldverwerkingstechnologie krijgt men een gecombineer beeld van a) bird view en b) normaal zicht.

Diverse modellen Güttler frontpakkers en prismarollen

Güttler toont op de Interpom diverse Modellen frontpakkers en prismarollen

Alpego ASMax Fertidrill: Dubbele fronttank voor kunstmest

ALPEGO introduceert de nieuwe Fertidrill ASMax dubbele fronttank. Met de Fertidrill ASMax is het mogelijk om twee soorten kunstmest in verschillende hoeveelheden in één werkgang toe te dienen.

JOSKIN Telecover2 hydraulisch dekzeil

Joskin biedt al verschillende modellen van dekzeilen aan om zijn landbouwmachines uit te rusten. Om dit aanbod te vervolledigen, voegen we de Telecover2 toe aan de beschikbare opties.

Agroselector TWIN ARCUS

Introductie van de nieuw ontworpen Agroselector® TWIN ARCUS® tijdens de Interpom.

SORMAC ROLLENLEESTAFEL: KLEINE DETAILS MAKEN EEN GROOT VERSCHIL!

De Sormac rollenleestafel bestaat uit een transportsysteem met transportrollen voorzien van gripprofiel.

NANOTECH CT 50 voertuigreiniger met Quartz Wax van PYPE PRODUCTS

Voertuigen wassen zonder borstelen met een proper koetswerk en spiegelende glans.

Rijk gevuld innovatief dewulf~miedema gamma op Interpom

Van 27 tem 29 november vindt de 18de Europese indoor vakbeurs voor de aardappel- en groentesector, Interpom, plaats in KortrijkXpo (BE). dewulf~miedema laat zich opmerken met een heel geavanceerd gamma voor machines in de aardappelteelt. Elke professionele gebruiker vindt er de oplossing voor zijn specifieke wens. Kom het allemaal ontdekken op stand 413 en vier samen met ons het 70-jarig bestaan van Dewulf...

Nieuwe 15 baks elektronische weger Sorma Group

Grote bakken, hoge snelheid, meerdere verpakkingsmachines onder de weger

laboratory lijn

Manter MBP HS

De snelle automatische zakaanhanger van Manter

Foodgrade NUTRASTANE gamma van PYPE PRODUCTS

Voeding veilig smeren van uw machinepark. De consument stelt hoge eisen aan het klaar gemaakt eten op zijn bord. Om het aanbod van de voeding optimaal bij de gebruiker te krijgen zijn machines noodzakelijk, tijdens de oogst op het veld tot in het bord.

De FAM Tridis™ 240: Perfecte prestatie wordt kinderspel

Met trots stelt FAM de FAM Tridis™ 240 voor - Tilt capaciteit, efficiëntie en snijkwaliteit naar een nieuw niveau. De FAM Tridis 240 markeert het begin van een nieuwe generatie van driedimensionele blokjessnijmachines ontworpen door FAM om uit te blinken in de meest cruciale prestatie-indicatoren. De FAM Tridis 240 is ontworpen voor de zeer veeleisende industrie voor diepvriesgroente en -fruit en de frietindustrie. Deze blokjessnijmachine verhoogt de gangbare maximale capaciteit in de sector met minstens 10%, met behoud van een uitstekende snijkwaliteit.

Nieuwe generatie Rauch AXIS.2 strooiers: precieze bemesting voor iedereen bereikbaar!

Precisielandbouw wordt des te meer noodzakelijk gezien de druk van de milieunormen en de winstmarges die onder druk staan. De nieuwe generatie RAUCH AXIS.2 strooiers blijkt alleen een gewone lifting te hebben ondergaan maar ze biedt aan iedere landbouwer de mogelijkheid om zijn kostbare meststoffen te strooien precies waar het plant het vereist.

ALPHAevo - Hydraulische instelling van de spoorbreedte

De wegreglementering inzake breedte op de weg alsook het toenemende aantal loonwerkers voor spuitwerkzaamheden hebben geleid tot een steeds meer dringende aanvraag van variabele spoorbreedtes vanuit de cabine. Ter herinnering laat enkel het gebruik van brede banden een transportbreedte groter dan 2,55 m toe want ze worden als anti-verdichtingsmiddelen beschouwd terwijl het gebruik van smalle banden tot 420 mm breed het niet mogelijk maakt om een totale breedte groter dan dat te hebben. In dit laatste geval kunnen de landbouwers slechts op 25 km/u op de weg rijden. Om aan deze aanvragen te beantwoorden, heeft EVRARD een instelling van de spoorbreedte ontwikkeld met 1 meter variatie: een exclusiviteit op de Europese markt.

KOMO gecertifieerd ventilatierooster

1. Wat is het KOMO-keur? 2. Waar komen de KOMO-lasten vandaan? 3. Wat is het verschil met BENOR-lasten? 4. Wat met de toenemende vraag naar grotere belastbaarheid?

Xcalibur bewijst unieke skills bij een Europees marktleider in fritesverwerking

OptiServe kan u met trots mededelen dat Xcalibur zijn unieke skills heeft bewezen bij een van de grootste frietverwerkers in Europa. De sorteerresultaten zijn exceptioneel goed en daarmee heeft OptiServe de norm in de sorteerwereld voorgoed veranderd!

TOMRA presents two brand-new sorters, TOMRA 5A and TOMRA 5B, at Interpom

TOMRA Sorting Food will display two new and innovative sorting machines, the TOMRA 5A and the TOMRA 5B, at Interpom-Primeurs 2016, November 27-29. Processors can visit booth 116 at Kortijk Xpo to learn everything about these new sorters.

Ag Leader OptRx gewassensoren

Overname Vogel & Noot door Beyne NV

BEYNE nv, de Belgische producent van landbouwspuiten, heeft maandagavond 19 september 2016 de overname van VOGEL & NOOT, de Oostenrijkse fabrikant van grondbewerkings- en zaaimachines die in augustus 2016 failliet ging, succesvol afgerond.

Nieuw! Kramer Ermo ploeg

Nieuw importeurschap Ermo ploegen en diverse Ermo grondbewerkingsmachines

Mooij Agro blaast een frisse wind door haar stand op de Interpom!

Mooij Agro zit nooit stil als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe producten en innoveren op het gebied van ventilatietechniek. Vragen vanuit de markt zorgen ervoor dat Mooij Agro alert blijft en op deze wijze inspeelt op de behoefte die men daar heeft. Zo heeft de stijgende vraag naar grotere EC Axiaal ventilatoren, voor zowel de aardappel- als ook voor de uienbewaring, ervoor gezorgd, dat Mooij Agro in samenwerking met Klima een nieuwe, grotere ventilator heeft ontwikkeld.

Nieuwe lijn aandrijvingen voor Potato Processing Equipment

Volgend op de aandrijvingen die u tot nu toe van Transtecno kent is IRON de natuurlijke evolutie van Transtecno producten.

HARDI élargit son nouveau concept de rampe DELTA FORCE, déjà lancé au SIMA de Paris en février 2015.

Nieuwe serie van hightech spuitbomen De nieuwe serie van DELTA FORCE spuitbomen beantwoordt aan de huidige eisen van de professionele landbouwers: flexibele bomen van grote breedte, prestaties bij hoge werksnelheid, compactheid en stabiliteit bij het transport, vergrote weerstand. Prestaties, snelheid en kwaliteit zijn de kernwoorden van deze generatie HARDI DELTA FORCE DDZ bomen. Zijn unieke design heeft als doel brede bomen aan te bieden die optimale prestaties leveren zelfs op hoge werksnelheden, maar die slechts 255 cm breed zijn bij het transport. Door het gebruik van kwaliteitsvolle Zweedse staal heeft HARDI het gewicht en de stevigheid geoptimaliseerd, waardoor de boom een perfecte configuratie heeft, gering onderhoud vereist en hoge prestaties levert.

AGRI – NET zeep voor oogstmachines van PYPE PRODUCTS

Reeds jaren het beste reinigingsmiddel om zonder borstelen oogstmachines opnieuw proper te maken!

Ag Leader Precisielandbouw

De Ag Leader InCommand schermen zijn moderne overzichtelijke en gebruikersvriendelijke schermen met uniforme bediening. Toepassingen zijn rechtrijden, ISOBUS, gewassensoren en werktuigaansturing, alles tegelijk en in één scherm. De intuïtieve Ag Leader schermen kenmerken zich door eenduidige bediening voor sporen, perceelsranden, bewerkingen, voertuigen etc. De unieke snelwisselfunctie tussen verschillende lijnen, automatische perceelsherkenning, kopakkers maken de systemen uitermate efficiënt in gebruik. Indien ingezet op meerdere voertuigen kan het systeem door een minimaal aantal stekkerverbindingen snel en eenvoudig overgezet worden. De luxe en moderne InCommand schermen zijn standaard voorzien van: • Swipen voor pannen en zoomen • Extra goede ontspiegeling • Automatische helderheidsregeling • Duidelijke kleuren per variëteit, dosering etc. in alle aanzichten • AgFiniti dongle voor draadloze communicatie met cloud en iPad • Het InCommand 1200 scherm is bovendien voorzien van een handige splitscreen optie waarmee u zowel uw GPS als rechtrijden, camera of bijvoorbeeld een bovenaanzicht van perceel in beeld hebt.

Ag Leader AgFiniti Mobile app

MICHALAK MACHINES

NIEUW : de overlaadband voor aardappelen PomOver Plus

Mylle H, Nieuwe Caterpillar verreiker + wiellader

Nieuwe Cat TH306D voorzien van nieuwe Mylle H aardappelbak in roestvrij staal. Nieuwe CAT 918M wiellader

Feestelijke management wisseling bij Verbruggen Palletizing Solutions

Het nieuwe management van Verbruggen Palletizing Solutions uit Emmeloord is klaar voor de komende jaren. Alex Verbruggen draagt vanaf oktober formeel het stokje over aan de volgende generatie. Het bedrijf groeide in 25 jaar van nieuwe toetreder in de markt tot marktleider in het ontwikkelen van palletiseeroplossingen voor moeilijk stapelbare producten. Het management opende haar deuren en vierde haar 25-jarig bestaan met een feestelijke open dag die ruim 500 bezoekers trok.

VSS Agro Bully

VSS Agro brengt een innovatieve machine op de markt voor het reinigen van beluchtingskanalen in bewaringsruimten.

Key Technology introduceert VERYX® digitale bandsorteermachines in Europa

Key Technology introduceert zijn VERYX® digitale bandsorteermachines bij de Europese voedselverwerkingsindustrie op de Interpom op stand nr. 257. Net zoals de VERYX transportgootsorteermachines die werden geïntroduceerd in 2015, stellen de prestaties van de nieuwe VERYX bandsorteermachines een nieuwe maatstaf.

TOMRA introduceert een nieuwe sorteermachine, de TOMRA 5A

TOMRA Sorting Food has launched the TOMRA 5A at Pack Expo 2016 in Chicago, November 6-9. Processors can visit booth E 7335 (Upper Lakeside Center) to learn more about the brand-new sorting machine and witness it first-hand.

Wereldwijde exclusiviteit "Glide" voor FAM nv!

OptiServe BV is voor wat betreft de verkoop van Glide een wereldwijde exclusiviteit overeengekomen met FAM nv uit België. FAM is Europees marktleider voor industriële snij-oplossingen voor de voedingssector.

EVRARD, SPUITEN ZONDER OBSTAKELS!

lle landbouwers weten dat: een goede toediening van de gewasbeschermingsmiddelen vereist een interventie op het geschikte moment. Soms moet er bij moeilijkere omstandigheden dan normaal gewerkt worden om de beste efficiëntie te garanderen. Om aan zijn klanten de beste oplossingen aan te bieden voor een optimaal werk, zal EVRARD bij de PotatoEurope beurs een nieuwe functie voorstellen op zijn gamma METEOR getrokken spuitmachines.

Toeplooibare rotorkopeggen KUHN HR 6040 R / HR 8040 R : voor een hogere opbrengst in alle veiligheid !

De nieuwe toeplooibare rotorkopeggen KUHN HR 6040R en HR 8040 R (met een werkbreedte van respectievelijk 6 en 8m) zijn vooral geschikt voor loonwerkers en akkerbouwbedrijven die op zoek zijn naar een verhoogde productiviteit en oplossingen om efficiënt en in alle veiligheid een goede zaaibedvoorbereiding te kunnen doen, onafhankelijk van de aard van de grond. Het gaat hierbij om zowel diepere als oppervlakkige grondbewerking, in de lente als in de herfst, in droge en in natte omstandigheden.

Nieuwe ULMA VTC800 VFFS

Sencrop, mijn precision farming weerbericht

Sencrop geeft de temperatuur, luchtvochtigheid, windsnelheid en de actuele en te verwachten regenmeting aan voor uw percelen, zelfs indien deze ver verwijderd of verspreid liggen.

Getrokken veldspuit Vega ingevoerd op de markt

De LEMKEN Vega is de eerste door het bedrijf zelf ontwikkelde getrokken veldspuit van de specialist voor landbouwmachines uit Alpen. Een modern ontwerp en innovatieve techniek worden gecombineerd in een efficiënte veldspuit, die ook op het gebied van de bediening aan alle eisen voldoet. De Vega wordt met 3.000, 4.000 en 5.000 liter tankvolume en met SEH-spuitboom in breedtes van 15 tot 24 meter aangeboden. Afhankelijk van het land is voor de Vega met een luchtgeveerde as een toelating tot 60 km/u mogelijk.

Een nieuwe generatie, een nieuwe kwaliteitsnorm!

WIFO zet haar innovatie voort met een nieuwe generatie kantelaars. Mede door het intensievere gebruik van kantelaars in de akkerbouw en het toenemende industriële gebruik heeft WIFO samen met haar klanten de ontwikkeling van haar kantelaars doorgezet. Het resultaat hiervan is een compleet nieuwe lijn kantelaars die volledig aansluit op de huidige eisen van de markt. De kantelaars zijn daarmee duurzamer en kwalitatief hoogwaardiger.

JOSKIN Drakkar aangepast voor de aardappeloogst

JOSKIN, die naar de verschillende groepen van gebruikers luistert, heeft voor de Drakkar een hydraulisch neerklapbare zijde ontwikkeld om de valhoogte van de aardappelen zoveel mogelijk te beperken bij hun oogst.

Nieuwe Belgische Upmann dealer

Key Technology opent nieuw Innovation and Solutions Center in Hasselt, België

27 november 2016 – Key Technology versterkt zijn ondersteuning voor Europese voedingsproducenten met de opening van zijn nieuw bezoekerscentrum - het Innovation and Solutions Center in Hasselt, België. In dit hypermoderne centrum kunnen bezoekers deelnemen aan demonstraties van machines, applicatietesten en opleidingen, zowel in levende lijve als vanop afstand via live videosoftware. Het centrum werd ontwikkeld om een superieure klantenervaring te bieden, terwijl we de digitale sorteermogelijkheden en oplossingen voor voedselverwerking van Key tentoonstellen.

Allrenbo Dakwerken op Interpom Primeurs 2016 ! Stand 540

Met 18 jaar ervaring zijn wij een zeer betrouwbare partner op gebied van industriële dakwerken. Met specialisatie in zowel renovatie als nieuwbouw van daken, gevels, wandpanelen, het plaatsen van industriële cool-units, plankprofielplaten in metaal, dakisolatie, montage van binnen- en buitendozen in profielplaten, herstellen van daken, lichtstraten & afvoeren, plaatsen en reinigen van zonnepanelen en niet te vergeten asbestverwijdering, waarvoor wij alle nodige attesten bezitten, van afbraak tot transport. Wij staan garant voor een waterdichte oplossing voor al uw daken! Tevens gebruiken wij daarvoor de laatste nieuwe technieken, die worden uitgevoerd met alle zorg. U vindt ons op werven in gans België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittanië Alle werken worden door eigen werknemers uitgevoerd, opgeleid en ervaren in dat gedeelte van de opdracht waarvoor u ons inzet.

SPIESSENS EN ILVO - HET BEGIN VAN EEN MOOIE SAMENWERKING

Op 26 augustus tekenden wij een contract samen met ILVO voor de bouw van een innovatieve droogmachine.

VDH Concept bvba

VDH Packaging Creations

Nieuwe Hallenvuller

Eerste CERMAX hallenvuller type HV 18-80 18 meter lang 80cm breed frequentie gestuurde bandaandrijving, radiografische afstandbediening, etc. etc.

Bouncer big bag

Insort presents the NEW SHERLOCK SEPARATOR

De Sherlock Separator met CIT technology detecteert de meest moeilijke vreemde materialen zoals: glas, hout,metaal,plastic. Gecombineerd met onze Safeguard Rejection System, is Insort de firma die een nieuwe standaard in de markt zet voor Food Safety met een verwijderingrate van over de 99% van vreemde materialen. Alleen de Sherlock is in staat om te scannen, classificeren en sorteren in real time met behulp van "Chemical Imaging Technology" Kom naar stand 174 om U te laten verrassen door de Sherlock Separator

Barias Frozen Food Co-Packing Expert - Stazak voor diepvriesproducten

Barias is specialist in manueel en automatisch verpakken van diepgevroren en gekoelde voedingsproducten. We verpakken en herverpakken en bieden diverse mogelijkheden voor de afwerking van uw verpakkingen. Nieuw binnen ons bedrijf is de stazak voor diepvriesproducten

AGRISEP PRINSEN KLUITEN EN STENEN SCHEIDER

Electronische stenen en kluitenscheider

Nieuwe 3-armige spuitboom RHA3 S op het getrokken spuittoestel METRIS : Spuittechniek is onze specialiteit !

De RHA3, de 3-armige spuitboom uit aluminium, is reeds welgekend in breedtes van 32 tot 36m op de spuittoestellen uit het Kuhn-gamma METRIS en OCEANIS. Vanaf heden is er nu ook een nieuw model beschikbaar, namelijk de RHA3 S met een werkbreedte van 27 tot 33m.

Rollenreiniger

Nieuwe Rollenreiniger voor de Visser stortbak. Product en gebruiksvriendelijk. Ook ten behoeve voor de agrisep of als stand alone machine. De rollenzeef kan optioneel uitgevoerd worden met een snel wisselsysteem. En high speed cleaning systeem voor het schoonhouden van de PU rollen.

Nieuwe ULMA Sienna Hi-Tech

Recticel Insulation biedt meer aan dan isolatieproducten.

Recticel Insulation biedt meer aan dan isolatieproducten. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis bieden wij u hét antwoord op elke isolatievraag. Als partner bouwen we samen met u aan een comfortabele en zorgeloze toekomst.

Toyota Material Handling presenteert Smart Dynamics

Met Smart Dynamics presenteert Toyota Material Handling de ultieme manier om intern transport veiliger en efficiënter te maken: Toyota-heftrucks worden met een netwerk verbonden met behulp van de I_Site-technologie van Toyota en worden zo Smart Trucks, waarmee klanten het rendement van hun trucks en bestuurders kunnen opvolgen, de veiligheid kunnen verbeteren en de kosten kunnen drukken.

VSS AMAC Universeelrooier SX

VSS AMAC introduceert dit jaar een vereenvoudigde versie van de voorraadrooier voor aardappel en uien.

Lutosa Mini Pom'Churros

Lutosa Mini Pom'Churros: Uien of Spicy

AFFINITY Blokjessnijmachine

URSCHEL introduceert de AFFINITY Blokjessnijmachine als nieuwste snijmachine met meedraaiende rollen.

TOMRA introduceert een nieuwe sorteermachine, de TOMRA 5B

TOMRA Sorting Food has unveiled the TOMRA 5B, its new state-of-the-art sorter for the vegetable, fresh cut and potato processing industries, at SIAL 2016 in Paris, October 16-20.

De beste bescherming voor jouw goederen met golfplaten van Eternit

Kapelle-op-den-Bos. Dakspecialist Eternit hecht veel waarde aan de noden van haar klanten. Een duurzame en betaalbare dakbedekking hoort daar zeker bij. Naast de kwaliteit van de producten zijn ook de milieuprestaties erg belangrijk. Het klimaat in een loods is immers doorslaggevend voor de kwaliteit van de opgeslagen goederen. Eternit brengt 4 isolatiemogelijkheden in kaart die nog beter bijdragen tot een gecontroleerd energieverbruik. Op Interpom | Primeurs, het internationale topevenement voor de professionals uit de aardappel-, groente- en fruitbranche, van 27 tot 29 november 2016, vind je bij Eternit op stand 484 professioneel advies over de beste dak/gevel-oplossing voor een opslagloods met golfplaten.

Nieuw type 5-schaar: MSL 175

Aerts introduceert lichtere 5-schaar: type MSL

DE STROOMOPZICHTER KLIM-MANAGER

Ag Leader Map View

Inzicht in uw teeltgerelateerde data wordt alleen maar belangrijker. AgFiniti is het platform van Ag Leader voor raadplegen van data van uw teeltdata. AgFiniti Map View is een aanvulling op de SMS management software en beschikbaar voor iedere gebruiker met een actuele SMS licentie. Gebruikers van Ag Leader SMS Basic of Advanced kunnen vanuit de SMS software perceel-, teeltgegevens exporteren naar de AgFiniti Map View portal. De geëxporteerde data wordt ook automatisch opgeslagen en bewaard in de AgFiniti cloud. Vervolgens kan via www.agfiniti.com ingelogd worden met uw bestaande SMS account. Via de website kunnen de geëxporteerde perceel- en teeltgegevens met SmartPhone, Tablet of Computer (met een webbrowser) worden geraadpleegd. Bij het raadplegen van data kiest u wat u wil zien: bijvoorbeeld opbrengst, variëteit, OptRx data etc. Voor optimale weergave kunt u pannen, in- en uitzoomen etc. Ook is het eenvoudig mogelijk om b.v. gemiddelde opbrengst van een deel van het perceel te bepalen. De informatie in www.agfiniti.com kunt u naar wens ook met collega’s of bijvoorbeeld uw teeltadviseur. U blijft altijd eigenaar van de data en bepaalt wie er toegang heeft. Aan de AgFiniti Map View zijn geen kosten verbonden, wel is een actuele SMS Basic of SMS Advanced licentie vereist.

Gamma X40+ en X50+ kunstmeststrooiers: steeds meer precisie en comfort

SULKY ontwikkelt zijn X40+ en X50+ gedragen kunstmeststrooiers. Twee nieuwe uitrustingen komen dit gamma kunstmeststrooiers verrijken met het oog op meer gebruikscomfort en hogere prestaties:

BEYNE OPEN DAGEN

9, 10 & 11 DEC. 2016 (van 9u tot 18u)

Nieuw: AXENT 100.1

Precieze kunstmeststrooiers voor grote oppervlakken en gekorrelde en meelachtige kunstmest

VSS Agro Combi-woeler

VSS Agro presenteert vernieuwde Combi-woeler

NIEUW: MonoFilr, Maximale kracht, minimale inspanning.

Met de MonoFilr beschikt u over de meest compacte BoxFilr van VHM. pure power die standalone 40 tot 50 ton per uur verwerkt. De betaalbare krachtpatser biedt de karakteristieke voordelen — minimale valhoogte, hoge snelheid, groot gebruiksgemak en extra BigBagBak-optie — voor minder dan de helft van de prijs.

Think lean power, think Toyota – hoge brandstofefficiëntie en prima rijprestaties

Toyota Material Handling blijft investeren in lean-technologieën: het complete Tonero-assortiment is nu uitgerust met efficiëntere en schonere motoren die echter niet inboeten aan vermogen. Klanten hebben de keus uit diesel- en lpg-motoren met koppelomvormer- of hydrostatische aandrijving. Alle trucks zijn voorzien van LSPS (Load Sensing Power Steering) voor een hogere brandstofefficiëntie en een betere bestuurbaarheid.

33 % KORTING AANKOOP BOEK : DE AARDAPPEL IN BELGIË, LAND VAN DE FRIET OP INTERPOM

Het unieke boek "De aardappel in België, land van de friet", een must voor elke aardappelprofessioneel, is te koop op Interpom Primeurs tegen een uitzonderlijke korting van 33 % (€ 19,95 i.p.v. € 29,95) en dit zowel op de stand van Belgapom als aan de in- en uitgangen van Kortrijk XPO.

AgroFood waterzuivering maakt milieu, consument en AGF sector gezonder

Nederlandse watertechnologie van VAM WaterTech laat de AGF sector: • 95% besparen op proceswater voor verpakken en verwerken • 100% zuiveren van AGF product: pesticiden, ziektekiemen en bacteriën

TopDown – de volgende generatie

De TopDown is Väderstad's veelzijdige cultivator met grote capaciteit, leverbaar in werkbreedtes van 3 tot 9 meter. Van deze machine is nu een nieuwe generatie leverbaar. Uitgebreide updates, in combinatie met de nieuwe pakkerrol-optie Double SteelRunner, betekenen een verdere uitbreiding van de ongeëvenaarde prestaties van deze machine. De nieuwe generatie TopDown is uitgerust met een versterkt frame, een nieuw hydraulisch systeem, sterkere tandarmen en een nieuwe optie wat betreft de pakkerrol.