U bent hier: BEZOEKEN » NIEUWS VAN DE EXPOSANTEN

nieuwigheden exposanten

FAM Tridis 240P maakt Lamb Weston / Meijer nogal Ziggy

Lamb Weston / Meijer maakt gebruik van verschillende FAM Tridis™ 240P voor de productie van hun Ziggy-frieten: een heel krokante friet met een unieke vorm. Lamb Weston / Meijer is een samenwerkingsverband tussen Lamb Weston, de toonaangevende aardappelfabriek in Noord-Amerika, en Meijer Foods, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in bevroren aardappelproducten. Het werd opgericht in 1994.

Vaarwel doorsnee-friet

Standaardaardappelen en -frieten bestaan niet. Succesvol snijden hangt van veel factoren af. Eén van de belangrijkste is de snijapparatuur die u gebruikt.

Amazone stelt nieuwe Amatron 4 terminal voor

Terminal laat zich bedienen zoals een smartphone.

Grote koelschuifdeuren/-wanden voor aardappelbewaring

Welkom bij Salco, de specialist in bedrijfsdeuren Salco B.V. produceert een breed pakket aan deuren voor de industriële-, agrarische- en koeltechnische sector. Om welk type bedrijfsdeur het ook gaat, wij bieden duurzame, pasklare oplossingen voor vrijwel iedere denkbare toepassing.

Castrol olie nodig?

Voortaan vind u alle CASTROL specialiteiten bij PYPE PRODUCTS !

LA C 320 VOLUMIX

NOVELTY

PRIMEUR: UNIEK PAKKET VOEDSELVEILIGE SMEERMIDDELEN VOOR DE AARDAPPELINDUSTRIE

U bent van harte welkom op onze stand R59 in de Rambla tussen hal 5 en 6 bij ingang Noord. Daar presenteren wij onze 6 beste smeermiddelen voor een optimaal verwerkingsproces van aardappelen. Voor (extreem) lage en hoge temperaturen en bij (extreem) natte of modderige omstandigheden: • Voor hoge tot zeer hoge temperaturen en voor gebruik vanaf zeer lage temperaturen • Voor optimale hechting en extreme bestendigheid tegen water, zuren en logen • Voor het voedselveilig ontvetten en reinigen van toepassingen

Nieuw model Hooglosser DEZEURE TRANS D25

De evolutie van de SE-Serie

EVO 290, de eerste bunkerrooier met AirSep

NANOTECH CT 50 voertuigreiniger met Quartz Wax van PYPE PRODUCTS

Uw truck en wagen eenvoudig wassen met carwash resultaat!

PowerCombi: tot 25 % meer capaciteit bij inschuren

AMAZONE SwingStop

Actieve dansonderdrukking SwingStop onderdrukt het horizontale zwiepen van de spuitboom

NIEUW! Rotorkopeg KUHN HR 3040

De nieuwe rotorkopeggen KUHN HR 3040 zijn geschikt voor tractoren tot 300 pk.

Stoom anders met SIMON Steam'R

Simon verhoogt de commercialisering van zijn nieuwe reeks robots voor het desinfecteren van stoomgrond. De constructeur vertrouwt op de vele troeven van zijn Steam'R.

Duurzaam water gebruik in de AgroFood sector

Al meer dan 20 jaar, ontwikkelt en levert VAM WaterTech complete water oplossingen voor de AgroFood sector. VAM WaterTech voorziet in innovatieve oplossingen voor efficiënt watergebruik, verhoogde voedsel veiligheid, betere kwaliteit and verlenging van de bewaartijd. Onze specialiteit is het duurzaam hergebruik van waswater van aardappels, wortelen, appels en peren.

Machines 3.0 te bewonderen bij Steenvoorden Machines BV

Nieuw zoutbad, kluitenscheider en lappendroger te zien op stand 604, Ook gratis koffie fris en bier !

Pomagro NV - Haspargit®

Haspargit® is de merknaam van een uniek assortiment meststoffen dat door Pomagro NV geproduceerd en verkocht wordt. De meststoffen bestaan uit bijproducten van de suikerindustrie en land-en tuinbouw. Haspargit heeft een sterke reputatie in de professionele aardappelteelt waar het de kwaliteit en opbrengst verbetert. Alle samenstellingen bevatten kalium, calcium en zwavel en kunnen verder verrijkt worden met stikstof, fosfor en magnesium waardoor ze voor elke teelt en bodemtype geschikt zijn. Ook voor de biologische teelt is er een aangepast aanbod.

Nieuwe messenschiller MS-30: bewezen techniek in een groter jasje!

Door continu te blijven innoveren met nieuwe machines en het verfijnen van bestaande machines, blijft Sormac in staat ontwikkelingen in de markt voor te blijven. Door deze kernwaarden te combineren, presenteert Sormac met trots de messenschiller type MS-30.

VOEDSELVEILIGE ANTI-SCHUIMMIDDELEN MET EEN BIJZONDER EFFECTIEVE KNOCK-DOWN

Van Meeuwen kan op maat gemaakte oplossingen bieden als standaard antischuimmiddelen niet aan uw eisen voldoen. Bij Van Meeuwen richten we ons op kostenprestaties. Het creëren van procesverbeteringen voor onze klanten is wat ons drijft. Ons familiebedrijf, dat werd opgericht in 1934, betrad de markt voor procesadditieven in de jaren 80 en heeft zich er sindsdien in gespecialiseerd.

Innovatie in smeertechniek bij PYPE PRODUCTS

400 gr schroefpatroon & LS vetpomp

Duurzaam optimaliseren van spuitvloeistoffen met WaterXTR

Duurzaam optimaliseren van kwaliteit, efficiency en rendement van spuitvloeistoffen met WaterXTR Het Homburg WaterXTR™ CO2-injectiesysteem behandelt water bedoeld voor spuitvloeistoffen. Enerzijds reguleert en optimaliseert WaterXTR de pH-waarde, anderzijds zorgt het hydrodynamica systeem van WaterXTR ervoor dat de spuitvloeistof gemagnetiseerd wordt voor een nog betere bedekking en hechting op het gewas.

SBU-134 Sorma verticale verpakkingsmachine

Hoge snelheid verticaal aardappelen en uien verpakken. Snelheid, flexibel, verschillende verpakkingen

Sormac B.V. NEN-EN ISO 9001:2015 gecertificeerd!

In januari 2018 heeft bij Sormac B.V. de audit plaatsgevonden voor het behalen van het NEN-EN ISO 9001:2015 certificaat voor kwaliteitsmanagement. Met grote trots kunnen wij mededelen dat wij dit certificaat hebben behaald en Sormac zich vanaf heden ISO-9001 gecertificeerd mag noemen!

Xcalibur bereikt uitzonderlijke resultaten, de nieuwe norm in de aardappelindustrie!

Xcalibur bereikt uitzonderlijke resultaten, de nieuwe norm in de aardappelindustrie! OptiServe bestaat 15 jaar...

AGRI – NET zeep voor oogstmachines van PYPE PRODUCTS

Al jarenlang vertrouwen loonwerkers en landbouwers in Vlaanderen op AGRI-NET voor het moeiteloos reinigen van oogstmachines.

Kunstmeststrooier KUHN AXIS 50.2 met EMC !

Ongeëvenaarde strooinauwkeurigheid met de kunstmeststrooiers van KUHN. Het assortiment AXIS H-EMC-(W) en de modellen AXIS M-EMC-(W) bieden een unieke combinatie van innovatieve technologieën om te voldoen aan de verwachtingen van hedendaagse professionals. Dit zijn de voornaamste kenmerken: CDA-systeem, ISOBUS-opties, hydraulische of mechanische aandrijving van de strooischijven en in het bijzonder de integratie van EMC-technologie om de dosering afzonderlijk en constant voor elke schijf af te stellen. Deze machines zijn ontworpen om zowel meststoffen als slakkenkorrels en fijn zaad te strooien, zonder dat de landbouwer er rechtstreeks bij betrokken is. Hij moet zich enkel concentreren op het rijden.

Driftbeperking en toch optimaal spuiten ? Syngenta maakt het u gemakkelijk

Driftreductie : maak er werk van !

NEW CASE-IH " MAXXUM-CVX" 6 CILINDER

FAM helpt Better Made betere snacks produceren

Het heeft niet veel moeite gekost om Better Made, een Amerikaanse producent van aardappelchips, te overtuigen om over te schakelen op de productreeks van FAM Centris™. Een proefsessie was het enige dat nodig was om de verbetering in kwaliteit en het niveau in ondersteuning aan te tonen. Better Made is een Amerikaanse producent van een hele reeks aan aardappelchips, aardappelsticks en popcorn. Het bedrijf uit Detroit produceert elk jaar meer dan 27 miljoen kg aardappelchips. Ze gebruiken daarvoor, tien maanden per jaar, aardappelen uit Michigan. De producten van Better Made zijn betaalbaar, maar om deze prijzen te kunnen behouden is de beste technologie nodig.

Raven RS1

All-in-one GPS.

HiTec –Kronen ontwatering BDS3000 / 800

Er is een nieuwe versie van het HiTec-Kronen ontwateringssysteem beschikbaar.

AMAZONE UF2002 - gedragen spuit

Efficiënt – gebruiksvriendelijk – comfortabel

Foodgrade NUTRASTANE gamma van PYPE PRODUCTS

Voeding veilig smeren van uw machinepark.

Nieuwe generatie: De vierrijige zelfrijder VARITRON 470 Platinum

Nieuwe ontwikkelingen in kistenkantelaars door VEGNIEK

Vegniek levert reeds enkele jaren de Vegniek BT301 vooroverkantelaar. Deze vooroverkantelaar heeft geen draaipunten naast de kist. Hierdoor kunnen de kisten strak tegen elkaar gezet worden. Andere kenmerken van deze vooroverkantelaar zijn het hoge hefvermogen en de korte voorbouwmaat. Hierdoor is het zelfs mogelijk 2 volle kisten te transporteren.

AMAZONE ContourControl

ContourControl actieve geleiding van de spuitboom met actieve dansonderdrukking

Opleiding: Trekkerbehendigheid

Haal meer rendement uit uw trekker!

Nieuwe versie van WatchITgrow

WatchITgrow, de webapplicatie voor aardappelmonitoring in België, breidde eerder dit jaar uit met een aantal nieuwigheden. Deze mogelijkheden dragen bij tot een verbeterde gewasopvolging, met het oog op een duurzame verhoging van de opbrengsten, zowel kwalitatief en kwantitatief.

AMAZONE UX 01 Super - een nieuwe generatie getrokken veldspuiten

Comfortabele bediening tot in het kleinste detail

Een nieuwe versie van de KRONEN sla en groenten-centrifuge is op de markt geïntroduceerd

  • belgapom
  • syngenta